Hiermee helpen we jou en je organisatie

Vernieuwende creatieve concepten ontwikkelen, veel experimenteren en onszelf continu verbeteren. Dat is waar onze kracht ligt op weg naar resultaat. Wij geloven in de kracht van sterke ideeën. Want een sterk idee raakt mensen. Echte mensen, die al druk genoeg en afgeleid zijn en geen zin hebben in advertenties. Echte mensen, die ieder hun eigen beweegredenen hebben om ergens voor te kiezen, maar ook om ergens juist níet voor te kiezen. Wij zijn op zoek naar intensieve samenwerkingen en daarmee een groei op lange termijn.

Strategie en Concept

Jij weet waar je naartoe wilt met je organisatie. Samen zetten we de koers uit naar het doel. We starten met het doorgronden van jouw business en zoeken naar invalshoeken om het onderscheidend vermogen uit te lichten. We zijn geen rapportenschrijvers maar ontwikkelen iets waarmee je direct mee aan de slag kunt. Als het nodig is ontwikkelen (of herzien) we de propositie en de positionering. Vanuit daar ontwikkelen we een vlijmscherpe strategie en een vernieuwend concept.

Campagnes en activatie

Jouw doelgroep in beweging krijgen op het juiste moment, met de juiste boodschap. Met een bewezen trackrecord in B2B weten we hoe complex de besluitvorming van jouw klanten kan zijn. Door creatieve communicatie, marketing en commercie hand in hand te laten gaan pareren we de bezwaren en verlagen we de drempels op weg naar conversie.

Visual identity en Brand design

Het DNA van je merk. Zichtbaar én voelbaar voor klanten, prospects en medewerkers. Van logo tot volledige huisstijl inclusief styleguides en manuals voor kleurgebruik, typografie en doorvertaling in middelen. Met een scherp oog voor detail vertalen wij jouw corporate story naar een consistente visuele identiteit.

Creatie en productie

Where the magic happens. Hier smelten strategie, concept en activatie samen tot een geheel. Dit is wat jouw klant, prospect of medewerker aan moet zetten tot actie. Van contentplatform tot corporate magazine, van corporate website tot DM-campagne. In-house geproduceerd of onder onze regie door ons netwerk van professionals. Web, motion graphics, video, print, content, fotografie of copy, zolang het maar aansluit op de strategie en de doelstellingen.

Dit is wat we zoal ontwikkelen

Een kleine greep uit onze specialiteiten, waar we goed in zijn en waar onze huidige klanten ons om vragen. Dat jij iets zoekt wat hier niet bij staat wil dat niet zeggen dat we het niet kunnen. Waarschijnlijk is onze copywriter gewoon te druk om er een pagina over te schrijven, maar neem gewoon contact met ons op, dan kunnen we het bespreken.

Dit is Basecamp

Basecamp werkt op het snijvlak van commercie en creatieve communicatie, waarbij we het onderste uit de kan halen voor onze opdrachtgevers. We snappen commerciële processen en worden blijer naarmate deze complexer worden, zodat we er echt onze tanden in kunnen zetten. Waarbij visie essentieel is en we echt het verschil kunnen maken.