Hiermee helpen we jouw organisatie

Vernieuwende creatieve concepten ontwikkelen, veel experimenteren en onszelf continu verbeteren. Dat is waar onze kracht ligt op weg naar resultaat. Wij geloven in de kracht van sterke ideeën. Want een sterk idee raakt mensen. Echte mensen, die al druk genoeg en afgeleid zijn en geen zin hebben in advertenties. Echte mensen, die ieder hun eigen beweegredenen hebben om ergens voor te kiezen, maar ook om ergens juist níet voor te kiezen. Door intensief samen te werken leren we ook jouw klant kennen en zorgen we samen voor groei op langere termijn.

Strategie en Concept

Jij weet waar je naartoe wilt met je organisatie. Samen zetten we de route naar het doel. Door de strategie te ontwikkelen zetten we een ijzersterk concept neer. Creatief, origineel en altijd met onze eyes on the prize. Voor een eenmalig project, of in het kader van een volledig business development traject. Op alle niveaus, van re-design tot re-branding en herpositionering, zijn wij je partner.

Campagnes en activatie

Jouw doelgroep in beweging krijgen is waar wij goed in zijn. Door creatieve communicatie, marketing en commercie hand in hand te laten gaan. Met een bewezen trackrecord in B2B weten we hoe complex de besluitvorming van jouw klanten kan zijn. Maar daar zit voor ons juist de uitdaging op weg naar resultaat.

Visual identity en Brand design

Dit is waar het DNA van je organisatie zichtbaar is voor klanten, prospects en medewerkers. Jouw corporate story vertalen we naar een consistente visuele identiteit. Van logo tot volledige huisstijl inclusief styleguides over kleurgebruik tot typografie. Met een scherp oog voor detail om je merk te versterken en de herkenbaarheid te vergroten. En Pixelperfect natuurlijk.

Creatie en productie

De ‘handjes’, ‘uitvoering’, ‘meters maken’. Kunnen we ook. In-house geproduceerd of onder onze regie door mensen uit ons uitgebreide netwerk van professionals. Web, motion, visuals, video, print, content, copy, aansluitend op de strategie en de doelstellingen.

Dit is wat we zoal ontwikkelen

Een kleine greep uit onze specialiteiten, waar we goed in zijn en waar onze huidige klanten ons om vragen. Dat jij iets zoekt wat hier niet bij staat wil dat niet zeggen dat we het niet kunnen. Waarschijnlijk is onze copywriter gewoon te druk om er een pagina over te schrijven, maar neem gewoon contact met ons op, dan kunnen we het bespreken.

Dit is Basecamp

Basecamp Business Creatives werkt op het snijvlak van commercie en creatieve communicatie waarbij we het onderste uit de kan halen voor onze opdrachtgevers. We snappen commerciële processen, en we worden blijer naarmate deze complexer worden en we er echt onze tanden in kunnen zetten. Waarbij visie essentieel is en we echt het verschil kunnen maken. In resultaat, of door onze onderscheidende aanpak.