De route naar sterke ideeën die markten veroveren. Die route begint bij Basecamp. Jij bepaalt het doel, samen bepalen we de route. Van strategie naar realiteit.

Wij zijn er klaar voor!

Basecamp Business Creatives werkt op het snijvlak van commercie en creatieve communicatie waarbij we het onderste uit de kan halen voor onze opdrachtgevers. We snappen commerciële processen en we worden blijer naarmate deze complexer worden en we er echt onze tanden in kunnen zetten. Waarbij visie essentieel is en we echt het verschil kunnen maken. In resultaat, of door onze onderscheidende aanpak.

We respecteren heilige huisjes, maar stellen ze wel graag ter discussie als dat ons dichter bij het doel brengt. Van creatief idee, naar partnership, naar resultaat. Wij zijn er klaar voor. Dit is Basecamp!

Dit is waar ons hart sneller van gaat kloppen

Door de inzet van jouw kennis over de markt en onze kennis van commerciële communicatie werken we nauw samen. We ontwikkelen een steekhoudende strategie en een sterk idee dat zorgt voor resultaat met de juiste combinatie van online, offline, digitaal en print. We zien geen beperkingen en zijn niet gebonden aan media of technische toepassingen. Want met een open blik zie je meer mogelijkheden op weg naar het doel.

Strategie en concept

Sterke commerciële ideeën en een doelgerichte aanpak zetten de koers uit naar het doel.

Campagnes en activatie

Krijg je doelgroep in beweging met de juiste boodschap op het juiste moment.

Visual identity & Brand design

Het DNA van je merk. Oog voor detail en consistentie zorgen voor sterke merken.

Creatie en productie

Stand alone of als onderdeel van het grote geheel. Web, motion, video, print, content, copy.

Sommige noemen het diensten, sommige noemen het services. Wij noemen het specialiteiten. Omdat het onze lievelings zijn:

Passie en liefde voor het vak

Het beste werk wordt gemaakt in een goede sfeer. En dat betekent dat Basecamp alleen maar bestaat uit mensen met passie en liefde voor het vak. Of ze nu uit de wereld van marketing, communicatie, sales of (motion-) design komen; allemaal liefhebbers met vakinhoudelijke kennis die hun hoofd boven het maaiveld uit durven te steken.

Full-service zonder overhead

De communicatiewereld verandert in razend tempo. Dit geldt natuurlijk voor meer vakgebieden, maar op weinig plekken gaat het zo snel als in het onze. Juist daarom kiezen we ervoor om bepaalde expertises aan andere specialisten over te laten. Dat maakt ons wendbaar en daardoor kunnen we je nog beter helpen op strategisch, commercieel en creatief vlak. Doordat we niet alles in huis kunnen maar wel perfect de vertaalslag kunnen maken van jouw vraag naar oplossingen, hebben we een enorm netwerk aan specialisten die onder ons projectmanagement opereren. Zo krijg je wel full-service maar zonder overhead als het niet nodig is.

TRUE is onze hostingspartner. TRUE is een volwassen tech-bedrijf met vestigingen in Amsterdam en Maastricht. TRUE ontwikkelt digitale landschappen die een slimme digitale wereld mogelijk maken en is altijd op jacht naar de vraag achter de vraag. Ze hebben de oerdrang om het compacter, handiger en slimmer te doen. TRUE helpt haar klanten met het bouwen, managen en veiliger maken van webomgevingen voor websites, webshops en webapplicaties.

+
+
+

En hoe kunnen we jou helpen?

Even sparren of al in helemaal in de wolken omdat je Basecamp gevonden hebt?
Bel of mail Ferdi even.

Ferdi Jetten - Strategie & Concept

Behind the scenes bij Basecamp

BasecampNL

Wisten jullie dat wij voor TRILUX de ‘Speed of Light’-tour hebben opgezet? Om elektrotechnische inst..

BasecampNL

Beter hadden we het zelf niet kunnen zeggen!Geïnspireerd het weekend in. Make it a good one! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀..

BasecampNL

Kijk dit plaatje van een blaadje eens! Voor ANVA maken we elk halfjaar een Corporate Magazine. Via ..

BasecampNL

Even terugblikken hoor! We hebben al heel veel toffe projecten voor onze klanten mogen doen. Eentje..

BasecampNL

En toen kregen we gewoon nóg een officieel certificaat van Awwwards! Trots? Jazeker! Lezen waarom pr..

BasecampNL

Kijk nou! We hebben een certificaat ontvangen van Awwwards én Google. Tof! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ‘Awwwards and G..

BasecampNL

Wat een plaatje hè? We hebben een nieuwe website! En als je dan toch een kijkje aan het nemen bent, ..

BasecampNL

Afleiding op de werkvloer! 🖥 #maudvindthetookinteressant #nieuwconcept #website #business #creatives..