De route naar sterke ideeen die markten veroveren. Die route begint bij Basecamp. Jij bepaalt het doel, samen bepalen we de route. Van strategie naar realiteit.

Wij zijn er klaar voor!

Basecamp werkt op het snijvlak van commercie en creatieve communicatie, waarbij we het onderste uit de kan halen voor onze opdrachtgevers. We snappen commerciële processen en worden blijer naarmate deze complexer worden, zodat we er echt onze tanden in kunnen zetten. Waarbij visie essentieel is en we echt het verschil kunnen maken.

We respecteren heilige huisjes, maar stellen ze graag ter discussie als dat ons dichter bij het doel brengt. Van creatief idee, naar partnership, naar resultaat. Wij zijn er klaar voor. Dit is Basecamp!

Dit is waar ons hart sneller van gaat kloppen

Wij werken nauw met je samen. Jij de kennis van de markt, wij de kennis van commerciële communicatie. We ontwikkelen een steekhoudende strategie en een sterk idee dat zorgt voor resultaat met de juiste combinatie van online, offline, digitaal en print. We zien geen beperkingen en zijn niet gebonden aan media of technische toepassingen. Want met een open blik zie je meer mogelijkheden onderweg naar het doel.

Strategie en concept

Sterke commerciële ideeën en een doelgerichte aanpak zetten samen de koers uit naar het doel.

Campagnes en activatie

Krijg je doelgroep in beweging met de juiste boodschap op het juiste moment.

Visual identity & Brand design

Het DNA van je merk. Oog voor detail en consistentie zorgen voor sterke merken.

Creatie en productie

Stand alone of als onderdeel van het grote geheel. Web, motion, video, print, content, copy.

Waar we goed in zijn, waar we resultaten behalen en waar we bovenal graag elke ochtend ons bed voor uit komen: onze specialismen. Dan weet je meteen waarvoor je bij ons terecht kunt.

Passie en liefde voor het vak

Het beste werk wordt gemaakt in een goede sfeer. Dat betekent dat Basecamp alleen maar bestaat uit mensen met passie en liefde voor het vak. Of ze nu uit de marketing, communicatie, sales of (motion-) design komen; liefhebbers met vakinhoudelijke kennis die hun hoofd boven het maaiveld uit durven te steken.

Full-service zonder overhead

De communicatiewereld verandert in een razendsnel tempo. Dit geldt natuurlijk voor meer vakgebieden, maar op maar weinig plekken gaat het zo snel als in de onze. Wat vandaag nieuw is, is morgen misschien alweer achterhaald. Juist daarom kiezen we ervoor om bepaalde expertises aan andere specialisten over te laten. Dat maakt ons wendbaar waardoor we je nog beter kunnen helpen op strategisch, commercieel en creatief gebied. Omdat we niet alles in eigen huis doen, maar wel perfect de vertaalslag kunnen maken van vraag naar oplossing, hebben we een enorm netwerk aan specialisten die onder ons projectmanagement opereren. Zo krijg je wel de full-service, maar zonder overhead als het niet nodig is.

+
+
+

En hoe kunnen we jou helpen?

Misschien ben je al helemaal in de wolken omdat je ons gevonden hebt. Het kan ook zijn dat je gewoon even met ons over iets wilt sparren. We kunnen bellen of mailen, maar je bent natuurlijk ook altijd welkom om bij ons langs te komen.

Ferdi Jetten - Strategie & Concept

Behind the scenes bij Basecamp