De route naar sterke ideeën die markten veroveren. Die route begint bij Basecamp. Jij bepaalt het doel, samen bepalen we de route. Van strategie naar realiteit.

Wij zijn er klaar voor!

Basecamp Business Creatives werkt op het snijvlak van commercie en creatieve communicatie waarbij we het onderste uit de kan halen voor onze opdrachtgevers. We snappen commerciële processen en we worden blijer naarmate deze complexer worden en we er echt onze tanden in kunnen zetten. Waarbij visie essentieel is en we echt het verschil kunnen maken. In resultaat, of door onze onderscheidende aanpak.

We respecteren heilige huisjes, maar stellen ze wel graag ter discussie als dat ons dichter bij het doel brengt. Van creatief idee, naar partnership, naar resultaat. Wij zijn er klaar voor. Dit is Basecamp!

Dit is waar ons hart sneller van gaat kloppen

Door de inzet van jouw kennis over de markt en onze kennis van commerciële communicatie werken we nauw samen. We ontwikkelen een steekhoudende strategie en een sterk idee dat zorgt voor resultaat met de juiste combinatie van online, offline, digitaal en print. We zien geen beperkingen en zijn niet gebonden aan media of technische toepassingen. Want met een open blik zie je meer mogelijkheden op weg naar het doel.

Strategie en concept

Sterke commerciële ideeën en een doelgerichte aanpak zetten de koers uit naar het doel.

Campagnes en activatie

Krijg je doelgroep in beweging met de juiste boodschap op het juiste moment.

Visual identity & Brand design

Het DNA van je merk. Oog voor detail en consistentie zorgen voor sterke merken.

Creatie en productie

Stand alone of als onderdeel van het grote geheel. Web, motion, video, print, content, copy.

Sommige noemen het diensten, sommige noemen het services. Wij noemen het specialiteiten. Omdat het onze lievelings zijn:

Passie en liefde voor het vak

Het beste werk wordt gemaakt in een goede sfeer. En dat betekent dat Basecamp alleen maar bestaat uit mensen met passie en liefde voor het vak. Of ze nu uit de wereld van marketing, communicatie, sales of (motion-) design komen; allemaal liefhebbers met vakinhoudelijke kennis die hun hoofd boven het maaiveld uit durven te steken.

Full-service zonder overhead

De communicatiewereld verandert in razend tempo. Dit geldt natuurlijk voor meer vakgebieden, maar op weinig plekken gaat het zo snel als in het onze. Juist daarom kiezen we ervoor om bepaalde expertises aan andere specialisten over te laten. Dat maakt ons wendbaar en daardoor kunnen we je nog beter helpen op strategisch, commercieel en creatief vlak. Doordat we niet alles in huis kunnen maar wel perfect de vertaalslag kunnen maken van jouw vraag naar oplossingen, hebben we een enorm netwerk aan specialisten die onder ons projectmanagement opereren. Zo krijg je wel full-service maar zonder overhead als het niet nodig is.

True is onze hostingpartner. TRUE is een volwassen Tech-bedrijf en ontwikkelt digitale landschappen die een slimme digitale wereld mogelijk maken en is altijd op jacht naar de vraag achter de vraag. TRUE is als een van de weinige hostingproviders van Nederland gecertifieerd voor zowel de ISO27001:2013 norm als de 9001:2015 norm. Ook kiezen wij voor TRUE omdat TRUE haar klanten helpt met het bouwen, managen en veiliger maken van webomgevingen voor websites, webshops en webapplicaties, en veiligheid staat bij Basecamp hoog in het vaandel. Doordat TRUE de kennis, middelen en mensen heeft om zowel digitale werk- als webomgevingen naadloos aan te sluiten op het applicatielandschap van haar klanten, ontstaat er een optimaal samenspel tussen de front- en backoffice, iets wat wij belangrijk vinden.

+
+
+

En hoe kunnen we jou helpen?

Even sparren of al in helemaal in de wolken omdat je Basecamp gevonden hebt?
Bel of mail Ferdi even.

Ferdi Jetten - Strategie & Concept

Behind the scenes bij Basecamp

BasecampNL

Meer leveren dan gevraagd wordt, toch wel een beetje onze lijfspreuk bij Basecamp. We denken graag e..

BasecampNL

Wij snappen natuurlijk ook wel dat het soms heerlijk is om werk te doen vanuit je comfortzone, lekke..

BasecampNL

Voor TRILUX ontwikkelden we het platform 'Voor de installateur'. Dit is voor een van de grootste lic..

BasecampNL

We zijn in een aantal dingen heel goed, de vrijdagmiddag is er daar eentje van. Geniet van het weeke..

BasecampNL

Wisten jullie dat wij voor TRILUX de ‘Speed of Light’-tour hebben opgezet? Om elektrotechnische inst..

BasecampNL

Beter hadden we het zelf niet kunnen zeggen!Geïnspireerd het weekend in. Make it a good one! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀..

BasecampNL

Kijk dit plaatje van een blaadje eens! Voor ANVA maken we elk halfjaar een Corporate Magazine. Via ..

BasecampNL

Even terugblikken hoor! We hebben al heel veel toffe projecten voor onze klanten mogen doen. Eentje..