Corporate website

Met een sterke corporate website kun je het verschil maken, meer bezoekers trekken en zorgen voor het maken van conversies. Tegenwoordig is het niet meer weg te denken uit het hebben van een goede onlinestrategie. Het is een visitekaartje voor uw bedrijf en de site moet een weerspiegeling zijn van de kwaliteit van de diensten die geleverd worden.

Per corporate website bekijken wij welke features nodig zijn om de doelstelling van de klant, het verhaal en gevoel over te brengen op de bezoeker. Wij maken volledig op maat gemaakte websites die passen bij de positionering van het bedrijf. Uiteraard allemaal responsive. Dit betekent dat de website zich automatisch aanpast aan de breedte van de browser die gebruikt wordt. Desktop of mobiel. Een losse mobiele website is dus niet meer nodig.

De eerste indruk van een corporate website is enorm belangrijk. Om de bounce rate zo laag mogelijk te houden en de gewenste doelgroep te verassen ontwerpen wij altijd een fris en aantrekkelijk design dat tussen de concurrenten uitspringt. Wij denken altijd goed na over de interactie van de corporatie website, zodat de bezoeker zich makkelijk kan navigeren door de website. Met zo min mogelijk clicks naar conversie!

+
+

Ook een corporate website of een van onze andere diensten? Lees dan meer over Basecamp Business Creatives of bekijk ons werk.