Actie websites

Het ontwikkelen van een actie website is een van de vele mogelijkheden die wij aanbieden. Een actie website is het perfecte middel om een tijdelijke actie onder de aandacht te brengen bij de gewenste doelgroep. Actie website zijn sites die vaak uitmaken van een groter geheel. Er wordt een brief of flyer verstuurd met een call to action die wordt verwezen naar de desbetreffende site. Denk aan een code in een actiesite om een bepaald product te verzilveren. Hierdoor maak je een campagne persoonlijk en weet je hoeveel conversies de campagne oplevert.

Meetbaar

Belangrijk van deze sites is dat de data meetbaar is en alle conversies gemeten worden, zodat er bijgestuurd kan worden waar nodig en er goed bijgehouden kan worden of de targets gehaald worden. Deze actie websites worden volledig op maat door ons ontworpen. Wij denken hierbij goed na over de huidige stijl van de klant, maar proberen op een nieuwe, frisse en moderne manier de doelgroep te inspireren en overtuigen en de lopende actie zo onder de aandacht te brengen dat de actie naar een hoger level wordt getild. We hebben al meerdere actie websites mogen maken vanwege eerdere campagne successen.

+
+

Ook een actiewebsite of een van onze andere diensten? Lees dan meer over Basecamp Business Creatives of bekijk ons werk.