Was het een succes?

Nou en of! Deze campagne overtrof onze verwachtingen én die van TRILUX. Daarom krijgt Speed of Light een vaste plek binnen de promotionele activiteiten van TRILUX. Yeah baby!

De promotionele campagne ‘Speed of Light’-tour

Basecamp ontwikkelde de ‘Speed of Light’-tour. Om de doelgroep – de elektrotechnische installateur – te bereiken zorgden we ervoor dat de Porsche LMP1 racesimulator drie maanden op tour ging langs bijna alle vestigingen van technische groothandel Technische Unie. Op zoek naar de snelste installateur van Nederland, die kans maakte op de ‘Speed of Light’-Cup.

Meer dan 600 installateurs deden mee en reden hun rondes in de simulator. De installateur die de snelste rondetijd had neergezet won 2 kaarten voor de Formule 1 Grand Prix van Spa Francorchamps (BE). Ook andere deelnemers maakten kans op mooie raceprijzen.

Campagnewebsite met live klassement

Behalve de offlinecampagne ontwikkelden we ook een online omgeving voor ‘Speed of Light’. Op de campagnewebsite speedoflight.nl werden de live rondetijden bijgehouden. Hier vonden bezoekers ook informatie over andere campagnes van TRILUX. Op de verschillende websites van vakmedia voerden we bovendien een bannercampagne.

Alle locaties eigen communicatie

Naast een organisatorisch hoogstandje om de simulator op alle locaties te krijgen hadden ook alle locaties van De Technische Unie gepersonaliseerde communicatie op locatie. Roll-up banners, flyers en zelf stoepborden zijn voor elke locatie afzonderlijk ontwikkeld.

DM-package voor de beoogde doelgroep

Om ervoor te zorgen dat de installateurs konden meeracen ontwikkelden en verstuurden wij een DM-package naar verschillende, strak op locatie gesegmenteerde, doelgroepen. Deze package bevatte onder andere een gepersonaliseerde brief met informatie over de dichtstbijzijnde vestiging van Technische Unie waar geracet kon worden. En: niet alleen de klanten van de Technische Unie konden meedoen, maar de racesimulator is ook te huur voor bedrijfsevenementen.

 

+
+
+

En hoe kunnen we jou helpen jouw doelstellingen te behalen?

Ben je nieuwsgierig geworden naar hoe we jouw organisatie verder kunnen helpen? Bel of mail met Ferdi Jetten.

Ferdi Jetten - Strategie & Concept

+

Bekijk ook eens deze gerelateerde projecten