Chatten via Safebay werkt hetzelfde als bij andere apps, het verschil is alleen dat deze app dermate veilig is en voldoet aan alle wet en regelgeving zodat je er met een gerust hart privacygevoelige informatie mee kan delen.

Veelzijdige app

Safebay is technisch complex en daarom misschien ook een beetje ingewikkeld om uit te leggen. Zo hebben we te maken met blockchain, chatsbots en API-integraties. De applicatie zelf is makkelijk om in gebruik te nemen, dus moest de uitleg hierover ook simpel zijn. Het was de kunst om zowel voor de particuliere gebruiker als voor de tussenpersoon, hypotheekverstrekker of verzekeraar, duidelijk te maken dat alle gegevens en documenten die via de app uitgewisseld worden, versleuteld, verzonden, en lokaal opgeslagen worden, waardoor alleen de ontvanger en verzender de inhoud van het bericht kunnen lezen én verwijderen.

One of a kind

Hoewel Safebay ‘one of a kind’ is hadden we hier wel te maken met een complexe applicatie die in een ingewikkelde markt gezet moest worden. Want wie moet als eerste de handschoen oppakken om Safebay te gebruiken? Tussenpersonen of de particulier, verzekaars of geldverstrekkers? De tijd zal het leren, maar voor ons is natuurlijk tof om aan de voet te staan van een ontwikkeling die echt verandering in de markt kan brengen.

+
+
+

En hoe kunnen we jou helpen jouw doelstellingen te behalen?

Ben je nieuwsgierig geworden naar hoe we jouw organisatie verder kunnen helpen? Bel of mail met Ferdi Jetten.

Ferdi Jetten - Strategie & Concept