Online Branding en positionering

Met 120 verkooppunten in Nederland en België is Brezan Automaterialen de onbetwiste marktleider in de branche. Hun claim ‘alles voor uw werkplaats binnen enkele uren geleverd’ maken ze waar, en daarmee leveren ze een sterk staaltje service en logistieke slagkracht. Diezelfde service en slagkracht wilde Brezan ook online waarmaken. Vandaar dat we aan de slag mochten met het optuigen en inrichten van een website die snel, gebruiksvriendelijk en compleet is.

Nieuwe website

De website die we ontwikkelde is gericht op de gebruiker en is toegankelijk en responsive. De bezoeker hoeft maar een paar klikken met zijn muis te doen om een aanvraag te regelen, vraag te stellen of meer informatie te vinden. Zelf een 360 graden kijkje in de Brezan vestigingen is mogelijk!

Storelocator, kentekenloket en formulieren

Met geïntegreerde locatieherkenning ontwikkelde Basecamp een uitgebreide storelocator met een virtuele rondkijk: binnenkijken op het verkooppunt. Ook zorgden we voor een snel en gemakkelijk werkend kentekenloket en maakten we de route naar aanvraagformulieren voor onderdelen of concepten een stuk efficiënter.

+
+
+

En hoe kunnen we jou helpen jouw doelstellingen te behalen?

Ben je nieuwsgierig geworden naar hoe we jouw organisatie verder kunnen helpen? Bel of mail met Ferdi Jetten.

Ferdi Jetten - Strategie & Concept